Club Hella Heels vanaf nu in Nederland bij Flexmokey_polewear

Club Hella Heels vanaf nu in Nederland bij Flexmokey_polewear

Staat er exotic pole op het programma? Zijn er liefhebbers van high heels? Is het al zomer? Welk excuus heb je nodig?

Flexmonkey heeft nu een super leuke deal. We sluiten ons aan bij de Hella Heels club en dat betekent: starters korting! Hoe klinkt 5% korting op elk paar schoenen????

En, betreft verzending betaal je geen hoge kosten voor het buitenland, maar gewoon 8,50e voor binnenland. Retourneren kan ook via Flexmonkey. 

Flexmonkey besteld 2 x per jaar de hella heels. Je kunt meedoen met het bestel moment door jouw bestelling via emailinfo@flexmonkey.nlof whatsapp 06-17149846 door te geven. Wij zetten een betalingslink voor je klaar en jij controleert alle gegevens, betaald, en je pakketje wordt verstuurd zodra de schoenen bij ons binnen zijn.

Kies je schoen via de officiële site van hella heels club https://clubhellaheels.com/collections/all-products , controleer of jouw keuze op voorraad is en laat het ons weten via mail of WA. De maten vind je hier https://clubhellaheels.com/pages/size-guide.

En als die binnen is, wordt het FEEST. Weet jij al welke schoenen je als eerste kiest?

DEADLINE voor deze actie is 23 augustus 2020. Hierna wordt 2 keer jaar Hella Heels besteld. Stuur je bestelling door voor 23 november en voor 23 mei.

Related Posts

Wie photobombt Demi Brama tijdens de voorbereiding van de Flexmonkey EMBRACE challenge?
Een photobomber, de slappe lach, achter over blijven vallen en niet meer uit de knoop raken. Het hoort allemaal bij d...
Read More
Dansen als manier om dichterbij je gevoelswereld te staan?
Ben jij klaar voor een ontdekkingsreis door je eigen belevingswereld? Wil je leren ontdekken en durven voelen? Dan is...
Read More
Hoe gaan paaldans & aerial studio's om met deze periode van sluiting?
Een studio is niet alleen een plek om lekker te sporten, maar ook een plek om met de meiden (en enkele heren) onderli...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.