Flexmonkey's Balance Challenge met Demi Brama - week 3

Flexmonkey's Balance Challenge met Demi Brama - week 3

ENGLISH? Scroll down.

Deze fit challenge loopt van 28 januari tot en met 28 februari 2019. Om de dag wordt een leuke en uitdagende challenge pose gepost. Ook buiten deze data om, kan je meedoen met de challenge en jezelf uitdagen! Er worden dan geen prijzen meer verloot, maar het levert je uniek beeldmateriaal en hele mooie foto's op. En een stok achter de deur ;) 

Week 3 van de Balance Challenge begint woesdag 13 februari. Er zijn geweldige prijzen te winnen en maar liefst 1 op de 10 deelnemers winnen een leuke goodie bag! Doe het na, post zelf en tag @Flexmonkey_polewear. Hieronder staan alle 4 de poses van week 3. De poses van week 1 en week 2 vind je in de blogs hiervoor. En op youtube! Volg je ons al op youtube

In deze blog vind je uitleg hoe je mee doet aan de Challenge uitgesplits per media vorm (facebook, instagram en email). 

yoga handstand flexibility balance challenge polewear poledancestudio poleshop netherlands europe

no. 9 Wall supported handstand hips to wall / muur steunende handstand met heupen naar de muur (woensdag 13-02)

Doe je mee? Dat kan! Meedoen is makkelijk: je kijkt om de dag naar de nieuwe challenge en doet deze na. De moves hoeven er niet precies zo uit te zien zoals  We posten om de dag een nieuwe uitdagende move. De moves hoeven er niet precies zo uit te zien zoals Demi Brama, het model, dit doet. Een andere versie mag natuurlijk ook. Aan het einde van de challenge verloten we voor elke 10e deelnemer een prijsje! Dit geld alleen als je meer dan 90% mee hebt gedaan, anders is het geen challenge. Volg onze posts op facebook, instagram @flexmonkey_polewear, en onder "nieuwtjes" op de website." Je hoeft de challenge niet exact zo te doen zoals Demi Brama, het model. Een andere versie mag natuurlijk ook. Aan het einde van de challenge verloten we voor elke 10e deelnemer een prijsje! Dit geld alleen als je meer dan 90% mee hebt gedaan, anders is het geen challenge ;)

 yoga handstand flexibility balance challenge polewear poledancestudio poleshop netherlands europe

no.10 Standing bow pulling pose / needle pose / een been omhoog en voet of enkel vast pakken (vrijdag 15-02)

Meedoen via FACEBOOK: repost de eerste balance chalange post (gepind bovenaan de pagina). Daarna post je elke nieuwe challenge en tagt @flexmonkey_sport op facebook. Vraag zoveel mogelijk fitfriends mee te doen met de challenge!

Meedoen via INSTAGRAM: volg de feed op @flexmonkey_polewear en post om de dag de nieuwe challenge. Tag @flexmonkey_polewear en vraag zoveel mogelijk fitfriends met je mee te doen met de challenge!

Meedoen via email: houd de website in de gaten. Elke week wordt er onder 'nieuwtjes' een nieuwe blog met de wekelijkse poses gepost. Deze voer je de week erna uit en je mailt je moves naar info@flexmonkey.nl. 

Vraag zoveel mogelijk fitfriends met je mee te doen met de challenge!

 

Broken bridge pose yoga challenge balance challenge 2019 flexmonkey polewear paaldansshop poleshop paaldanskleding

no.11 Alien bridge pose (zondag 17-02)

ENGLISH

Joining is easy! Check our feed on FACEBOOK @Flexmonkey_sport or INSTAGRAM @Flexmonkey_polewear for the newest challenge post. Or, just check the blog every end of the week. Try the balance shape yourself, 📸, post & tag. Then: become one of many winners! One out of 10 partcipants will win a Flexmonkey goodiebag filled with awesomeness. You have to post at least 90% of all challenge posts. Ofcourse, you do not have to do the exact pose like model @demibrama (which in some cases is nearly impossible). Any pose which captures the essence of the shown balance trick is good. This challenge will run from January 28th - February 28th 2019. Use #flexmonkeypolewear & #balancechallenge2019 and don't forget to tag Flexmonkey ;)

 

yoga handstand flexibility balance challenge polewear poledancestudio poleshop netherlands europe
yoga handstand flexibility balance challenge polewear poledancestudio poleshop netherlands europe
no.12 Hollow back pose (met of zonder steun) (dinsdag 19-02)

 

Related Posts

Wie photobombt Demi Brama tijdens de voorbereiding van de Flexmonkey EMBRACE challenge?
Een photobomber, de slappe lach, achter over blijven vallen en niet meer uit de knoop raken. Het hoort allemaal bij d...
Read More
Dansen als manier om dichterbij je gevoelswereld te staan?
Ben jij klaar voor een ontdekkingsreis door je eigen belevingswereld? Wil je leren ontdekken en durven voelen? Dan is...
Read More
Hoe gaan paaldans & aerial studio's om met deze periode van sluiting?
Een studio is niet alleen een plek om lekker te sporten, maar ook een plek om met de meiden (en enkele heren) onderli...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.