Veel fun tijdens het eerste Flexmonkey KIDS event!

Veel fun tijdens het eerste Flexmonkey KIDS event!

Een dag vol sport en plezier in het Brabantse 's-Gravenmoer. In een heerlijk zonnetje hebben de jongste atleten van Nederland laten zien dat zij van alle markten thuis zijn: paaldans, aerial hoop, balancing tricks (in elkaar zonder de paal!) en flexibiliteitsoefeningen. Deze meiden in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar hebben laten zien dat je nooit te jong bent om jezelf dubbel te vouwen. Ongelofelijk wat een flexy lexy's.

Polesplit splits kidspole balancingtrick kids event paaldanskamp kinderen Flexmonkey polewear

De spilts en spagaten werden uitgevoerd alsof zij zó uit hun bed stappen. Om eerlijk te zijn denk ik dat de meeste van deze toppers met een flic flac uit bed stappen ;p Het was de eerste keer dat Flexmonkey een KIDS event organiseerde en dat is zo goed bevallen dat we dit elk jaar zullen doen. 

Paaldanskamp voor kinderen paaldansworkshop aerial hoop workshop Flexmonkey polewear kids event

workshop poledance en flexibiliteit door Demi Brama balancingtrick kids event paaldanskamp kinderen Flexmonkey polewear

De dag begon met een workshop paaldansen van Demi Brama en daarbij lieten de jonge monkies zien dat zij nergens bang voor zijn. Ook waren er verschillende uitdagende balans oefeningen waarbij de monkies niet alleen zichzelf in onmogelijke poses werkte, maar ook elkaar. Zo konden zij de superman en de flag zonder paal, maar in elkaar!

Superman acro yoga balancing trick kids event paaldanskamp kinderen Flexmonkey polewear

Demi Brama poledance workshop at the flexmonkey kids event polewear paaldanskleding paaldans kamp

aerial hoop lyra workshop kids event paaldanskamp kinderen Flexmonkey polewear Janne Jacobs

Op de foto's is het al te zien, dankzij een meer dan 100 jaar oude walnotenboom kon er volop ge-hoop-ed worden. De kids konden vrijwel alles direct nadoen. Het leverde prachtige poses op. De instructrices Demi en Cai zorgde ervoor dat iedereen leuke nieuwe dingen leerde in de paal en in de hoop. Het was erg schattig om te zien dat die meiden achter Demi's (mooie nieuwe Fantasy Jaguar-) broek aanliepen en aan haar lippen hingen als zij iets uitlegde. Daarna hingen ze met z'n allen aan haar benen en armen tijdens de balancing tricks en ook nog in de hoop. Want waarom zou je in je eentje in een Aerial hoop gaan zitten als je er ook met z'n allen in kunt klimmen? 

Aerial hoop lessen voor kinderen kids event felxmonkey polewear workshopsdag

Related Posts

Hoe gaan paaldans & aerial studio's om met deze periode van sluiting?
Een studio is niet alleen een plek om lekker te sporten, maar ook een plek om met de meiden (en enkele heren) onderli...
Read More
Het quarantaine pakket voor paaldansers om thuis het Corona virus uit te zitten.
Hoe dan? Door je pole of aerial studio in huis te halen en het grote online congres van Get Fit & Pole te volgen ...
Read More
Zullen de buren paaldansen ooit gaan zien als sport?
"Mijn tante doet aan paaldansen. Gewoon paaldansen, als sport." Hoe heerlijk klinken deze woorden? Er zal nog even ge...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.