Paaldansshoot of paaldansoptreden op locatie? Zo makkelijk gaat het met de Gympole Active of het GymPole stage!

Gympole, Mobiele danspaal -

Paaldansshoot of paaldansoptreden op locatie? Zo makkelijk gaat het met de Gympole Active of het GymPole stage!

Gympole is ontworpen door een technisch ingenieur met jarenlange ervaring en dat merk je. Overal is over nagedacht. De onderdelen van verschillende producten sluiten op elkaar aan, zijn met elkaar te gebruiken en elk onderdeel is apart te vervangen. De ontwerpen zijn zo gemaakt dat vastzittende onderdelen verleden tijd zijn. De systemen zijn eenvoudig op- en af te bouwen. Er zitten geen losse schroefjes bij en geen onnodig hoge podiumdelen of uitstekende constructie poten. Ook hoef je niet langer een extra tool bij je te hebben om de paal van static op spinning te zetten. Just one-click! In een handomdraai is de paal op spinning gezet. Het lijkt wel een tel-sell reclame, maar het werkt echt fantastisch. 

Zo makkelijk zet je het paaldanspodium 'GymPole stage' van static naar spinning, en terug. from Flexmonkey_sport on Vimeo.

Wat erg fijn is van het podium, is dat de paal zelf vrij hoog is. Met zo'n 3 meter en 16 centimeter de hoogste podium paal die ons bekend is. Hierdoor kan je net wat meer betreft flow en combinaties. Ook drops en jumps kan je prima doen op dit stage. En door het oneclick systeem kan je met een beetje creativiteit zelfs tijdens een optreden de danspaal op spinning zetten. Opgenomen in de choreography!

De paal bestaat uit twee delen en deze sluiten diep in elkaar zonder druk op elkaar uit te oefenen. Het maakt gebruikt van een slimme hefboom techniek. Dit voorkomt het vast gaan zitten van de paalonderdelen. Daarnaast verhoogt het de stabiliteit en de draagkracht door dat de palen voor een groot deel in elkaar zitten. Het gympole stage heeft een wijd dansbereik en de bodem is zo ontworpen dat deze niet verzwaard hoeft te worden. De basis van deze stage is slechts 9,6 cm hoog en 185 cm wijd.  

Totaal weegt het podium 44kg en kan door de bijbehorende draagkar en draagtassen makkelijk vervoerd worden. De danspaal zelf is 13 kg. Hieronder zie je een video hoe je het podium binnen 3 minuten opzet. En dus ook weer afbouwt!

De Gympole Active is de mobiele danspaal die in de aarde geschroefd kan worden. Met een handboor kan je makkelijk een gat maken waarin het bodemdeel geplaatst kan worden. Hierin draai je vervolgens de mobiele danspaal. Heb je al een gympole stage? Dan kan je het centrale deel met het revolutionaire one-click systeem kan ook gebruikt worden op de Gympole Active danspaal. Je hoeft dit deel dan niet dubbel aan te schaffen. Je hebt dan twee mobiele danspalen voor de prijs van anderhalf!

Het beste van de Gympole Active is dat je deze met draagtassen zo mee kunt nemen, zonder dat je op wieltjes een zwaarder polestage mee hoeft te nemen. Dus als je een rocky road voor je hebt, met daarachter die droomplek voor een training of een shoot, dan kan je dit gewoon aan met de Gympole Active. Het totale gewocht is 20,5kg waarvan de danspaal 5kg weegt. Prima te dragen. Standaard wordt de paal geleverd in de maten 2.40 en 3.06 meter. Op verzoek worden palen op maat gemaakt van 2.60, 2.80 en 3.00 meter. Zonder extra kosten. Dus je kunt nog kiezen ook.

Gympole stage huren? Mail naar info@flexmonkey.nl en we nemen contact met je op. Ook de Gympole stage en de Gympole Active kunnen bij ons besteld worden. Levertijd kan oplopen in verband met een wachtlijst. Neem gerust contact op en betel op tijd. Het mooie van het huren van het podium is dat je het een dagje uit kunt proberen en wanneer je besluit zelf een stage aan te schaffen, korting krijgt op het aankoopbedrag. En als je als onderneming de BTW terug vraagt, scheelt dat nog eens 21%.

GymPole Active mobiele danspaal die je in de grond boord Nederland Flexmonkey.nl 

Related Posts

Weet jij nog wie er voorgaande jaren meededen aan het NK paaldansen?
Nog 2 nachtjes slapen en dan kan in Waalwijk alle stroom voor heel Nederland opgewekt worden vanuit het energieveld d...
Read More
Paaldansen als therapie?
Als onderdeel van haar persoonlijke groei wilde zij een keer iets doen "wat ze nooit zou kunnen". Ze koos de fysieke ...
Read More
"Dankzij de paalsport heb ik geleerd te geloven in wat ik kan..."
Ondanks haar jonge leeftijd gaat Demi Brama (15 jr) al enkele jaren mee in de wereld van het paaldansen en heeft zij ...
Read More

0 berichten

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.