Over ons

 Welkom bij Flexmonkey!

Wie is Flexmonkey? Ik ben Carlijn, ookwel Cai, en de trotse eigenaresse van Flexmonkey_sport! Mijn motto is: volg je hart. Ik ben begonnen als psycholoog en heb jarenlang met liefde mensen begeleid zichzelf uit de knoop te halen. Hoe kom je dan in hemelsnaam bij een eigen sportkledinglijn? Tsja…volg je hart. Rond 2010 maakte ik kennis met paaldansen en vanaf de eerste les was ik verslaafd. Al gauw groeide deze passie uit tot een professioneel zijspoor. Psychologist by day, poledance instructor bij night. Ik begon een opleiding tot instructrice en inmiddels geef ik dagelijks les. Vaak krijg ik de vraag of ik psychologie niet mis. Nou, nee. Ik vind paaldansles geven en psychologie heel dicht bij elkaar liggen; in beide gevallen stimuleer ik mensen het beste in zich naar boven te brengen. In mijn lessen gebruik ik heel veel psychologie. 

Terug naar de vraag: hoe dan? De afgelopen jaren merkte ik dat de bestaande paaldanskleding een beetje eenzijdig was. Ik zag van alles voorbij komen maar miste net dat ene broekje, waarbij je kunt kiezen of je de buik wel of niet bedekt, wat een fatsoenlijk pijpje had voor die dagen dat je de billen binnenboord wilt houden, en een bijpassende top die wel speels is èn functioneel, een top die goed blijft zitten en ondersteuning biedt! Gelukkig heeft mijn moeder me met de naaimachine opgevoed en ben ik zelf aan de slag gegaan. Dit is zo’n anderhalf jaar geleden en nu komen mijn eerste drie desgins op de markt. Het was een lange, leerzame weg waarin ik veel leergeld heb betaald. Maar dan kan ik nu ook met trots sporten in mijn eigen design. Mijn designs zijn speciaal ontworpen voor intensieve sporten, waarbij een aansluitende pasvorm belangrijk is. Daarnaast vind ik het plezier in sport erg belangrijk en hebben mijn designs een vrolijke insteek. Ik hoop van harte dat jullie de liefde die ik heb voor paaldansen voelen als jullie de Flexmonkey outfit dragen. 

Natuurlijk draai ik Flexmonkey niet helemaal alleen. Ik zou niks zijn zonder Robbert Beukema,  de Co-founder en Strategy consultant van Flexmonkey. Met zijn kennis over Bussines and Management, mijn psychologische basis en danservaring, zijn we een combinatie made for success. Daarnaast is mijn moeder mijn allergrootste fan, en een vertrouwenspersoon met wie ik regelmatig overleg over designmogelijkheden. Zij is mijn grote voorbeeld betreft creativiteit. Wat zij kan doen met een stofje en de naaimachine is ongelofelijk. En natuurlijk is er nog een handje vol dames dat mijn producten test: het feedback panel! Hebben jullie feedback of een andere vraag? Stel deze dan gerust via de button contact links op de website, of via een van de andere kanalen. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar mijn dansen en wil je een filmpje zien, of leuke verhalen lezen over paaldans en psycholgie? Lees dan eens op mijn vlogsite www.linea-polefit.nl. Zo ben ik ook te vinden op youtube, FB, IG en twitter. En als je benieuwd bent naar de kleding, kijk dan eens op Flexmonkey_sport op FB, IG en twitter.

Ik kom je graag weer tegen op