Bevriende danssscholen

Word vriendjes met Flexmonkey! Als dansstudio krijg je waarschijnlijk vaak vragen over danskleding en je weet je verschillende adresjes waar je de cursisten naartoe kunt sturen. Wat nu als je je cursisten een standaard korting kunt aanbieden van 5%? Zou dat niet geweldig zijn?

Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden. Berichten mogen naar info@flexmonkey.nl, of via de button 'contact' links op de website. Andere studio's gingen je al voor: Chalans Amsterdam, StudioADC, Denzz Paaldansstudio, Sabrina Poleproficiency en meer.

Dit is wat anderen zeggen over Flexmonkey:

"Flexmonkey maakt shorts en tops die iedereen kan dragen! Voor yoga, hardlopen, tennis, kickboxen, paaldansen.. Faboulous & comfortable! Waarom ik verliefd ben op dit merk? Je kunt de broekjes op 2 manieren dragen: high & low waist. Je kiest zelf wat het beste bij je past en kan het makkelijk veranderen." Amanda, studio ADC

"Ontzettend goeie service en snelle levering!! Hele mooie paaldanskleding, erg tevreden over o.a. de kniebeschermers. Helemaal fan van BCAA Powder en de Flexmonkey shaker. Ik zeg doen en wacht niet langer met bestellen." Sabrina, studio PoleProficiency

Bestellingen met een kortingscode van een bevriende dansschool zijn naast de algemene voorwaarden onderhevig de volgende voorwaarden:

1. De besteller dient een cursus langer dan twee weken, of vaste les te volgen, of min. 2 workshops te hebben gevolgd in de afgelopen 3 maanden bij de betreffende dansschool.

2. De korting geldt enkel op bestellingen gedaan via de website.

3. De korting is niet geldig met andere kortingen. Ook is korting niet geldig op artikelen die uitgesloten zijn van deze actie (dit kan per studio of sportschool verschillen) en geldt niet op afgeprijsde artikelen. 

4. De korting geldt enkel op individuele bestellingen en niet op een gezamenlijke bestelling vanuit de dansstudio geplaatst.

5. De code zal per periode vernieuwd worden. Per dansschool worden afspraken gemaakt over de geldige duur van de code. Door het hosten van een Flexmonkey-party kan de code vernieuwd worden.

6. De bestellingen worden afgeleverd bij de bevriende dansschool. Minimaal eenmaal per maand worden de pakketten verstuurd.

7. De dansschool gaat ermee akkoord deze code niet openbaar te maken en enkel aan leden te verstrekken. Dit houdt in dat de code niet via website, facebook of andere social media zal worden openbaar gemaakt. De code dient gewaarborgd te worden en mag enkel aan leden worden verstrekt.

8. De algemene voorwaarden voor kortingen en voor retour & verzending gelden ook voor een bevriende dansschool. 

9. Flexmonkey behoudt zich het recht de naam van de besteller te checken bij de dansschool.

10. De dansschool draagt verantwoordelijkheid op de hoogte te zijn van deze voorwaarden en hun cursisten op de voorwaarden te wijzen alvorens zij een bestelling plaatsen. Cursisten kunnen de voorwaarden inzien onderaan de website, onder het kopje ‘service’.

11. Bij verdenking van oneigenlijk gebruik van de korting, behoudt Flexmonkey het recht een bestelling te annuleren, dan wel de korting of met de bevriende dansschool gemaakte afspraken eenzijdig terug te trekken.

12. Flexmonkey behoudt zich het recht deze voorwaarden aan te passen indien zij nodig acht.

13. Door het gebruik van de code gaat zowel de dansschool als de cursist akkoord met deze voorwaarden.

Wil je dat jouw dansschool of studio, of de plek waar je lessen volgt, ook een bevriende dansschool wordt? Stuur ons dan een berichtje! Dat kan via info@flexmonkey.nl of via de button 'contact' links op de website.