Onze kleding passen!

Flexmonkey is veel meer dan alleen een merk. Het staat voor plezier, met elkaar en in de sport. Daarom introduceren wij de Flexmonkey-parties!

We komen graag naar je toe, bij je thuis, in de tuin, of in een studio! Samen maken we er een leuke ervaring van. Hoe de Flexmonkey-party er uit komt te zien, ligt geheel aan je wensen. Dus, wil je eens iets anders dan een tupperware-party, neem contact met ons op! Stuur een berichtje naar info@flexmonkey.nl en laat je naam en telefoonnummer achter. Flexmonkey neemt binnen twee werkdagen contact met je op.

Dit is wat anderen zeggen over Flexmonkey:

"Flexmonkey maakt shorts en tops die iedereen kan dragen! Voor yoga, hardlopen, tennis, kickboxen, paaldansen.. Faboulous & comfortable! Waarom ik verliefd ben op dit merk? Je kunt de broekjes op 2 manieren dragen: high & low waist. Je kiest zelf wat het beste bij je past en kan het makkelijk veranderen." Amanda, studio ADC

 "Ontzettend goeie service en snelle levering!! Hele mooie paaldanskleding, erg tevreden over oa de kniebeschermers. Helemaal fan van BCAA Powder en de Flexmonkey shaker. Ik zeg doen en wacht niet langer met bestellen." Sabrina, studio PoleProficiency

Wil je langs komen bij ons? Ook dat kan! Hieronder zie je waar en wanneer. Klik op de events voor meer informatie. Wij zijn te vinden:

op 9 april 2017 te Maarssen tijdens de Classic Pole competition van Studio ADC.
op 21 mei tijdens de Firelilly Open Pole competitie te Twello
en op 30 juni, 1 & 2 juli tijdens de World Pole Sport Championship te Den Bosch