Monkey shops

Het is een plek waar je je na het sporten nog even kunt shoppen voor jouw favoriete flexmonkey wear. Onze kleding hangt in de studioshop van Studio ADC te Meern. Bij studio ADC profiteer je van een uitgebreide shop. In elk geval bespaar je de verzendkosten en kan je op je gemak de kleding passen. Handig, voor als je later nog eens een bestelling via de webshop wilt plaatsen. Ook hangen er kledingstukken van merken als RAD polewear, BadKitty, Dragonfly, Paradise chick sticky leggings en meer!

Daarnaast kan je in de webshop kijken welke merken, maten en kleding op voorraad is en eventueel gepast kan worden. Levering op dansschool StudioADC kan ook. Bezorgkosten zijn dan slechts 2,50e (retour kan ook naar StudioADC, volgens de voorwaarden vooraf aangemeld en binnen 14 dgn).

Dus, boek een workshop, koop een rittenkaart of sluit een abonnement af. Nu kun je dansen en shoppen op hetzelfde adres! Het adres: Damzigt 16B de Meern. 

Andere studio's waar je op verzoek kleding kunt passen zijn: PoleMoves Hilversum, Balans&Dans Lelystad en WLC Trainingen Mijdrecht. 

Ben je een studio en wil je profiteren van veel leuke voordelen? Check dan onze voorwaarden en sluit je vandaag nog aan bij de Flexmonkey tribe!