Summer event

Heb jij je al opgegeven?

Flexmonkey summer event 2017

Flexmonkey paaldanskamp aerialkamp poledancecamp aerialcamp Netherlands Amsterdam summer event

Flexmonkey viert de zomer met het Flexmonkey summer event (de tweede editie). Een weekend vol aerial hoop en paaldans! Ook is er aandacht voor diepe stretch en ontspanning met pilates. Natuurlijk doen we ook vette tricks samen zoals moves uit acro-yoga en duopoledance. Alle lessen vinden buiten plaats. 
Wat kan je verwachten?
Dag 1 wordt je ontvangen op een mooie brabantse boerderij en ga je genieten van zowel paaldans, als aerial hoop. In de avond is het tijd voor stretches en lenigheid. Eten wordt verzorgd en bestaat uit een heerlijke gezonde BBQ.
Dag 2 Na een voedzaam ontbijt beginnen we samen met stretchen en is het weer tijd om in duo's aan de slag te gaan! Balans vinden met elkaar is niet alleen leerzaam, er komen zo ook vette tricks tot stand! Na de ochtend workshop is het weer tijd voor aerial hoop of pole. Na de lunch is er tijd voor fotos in hoop of pole. Hiervoor is een fotograaf aanwezig. Daarna nemen we afscheid van elkaar. 

Kosten voor dit alles: 75 euro.
Ben je er vorige jaar bij geweest? Dan krijg je 5 euro korting!
Wil je ook meedoen met dit event? Mail dan je gegevens naar info@flexmonkey.nl. Er zijn in totaal 12 plekjes, dus wees er snel bij. Tot de zomer!

Amanda Danielle Studio ADC paaldansinstructrice en Cai aerialhoopinstructrice

Voorwaarden event.

Door betaling te voldoen ga je akkoord met onderstaande voorwaarden:

  • Annuleren kan tot 4 weken voor aanvang van het event kosteloos. Na deze vier weken wordt er per week 25% van het aankoopbedrag in rekening gebracht. 
  • Tijdens het event is een fotograaf aanwezig die sfeerfotos zal maken welke gebruik kunnen worden voor commerciële doeleinden. Door deel te nemen aan de activiteiten stem je erin toe dat Flexmonkey de rechten van gebruik van deze foto's heeft.
  • De activiteiten tijdens dit event brengen een bepaald risico met zich mee. Flexmonkey is niet verantwoordelijk voor enig letsel opgelopen tijdens deelname aan deze activiteiten.
  • Flexmonkey is niet verantwoordelijk voor het verlies of schade aan persoonlijke eigendommen.
  • Flexmonkey kan het event in  geval van calamiteiten of uiterst slechte weersverwachtingen annuleren. 
  • Flexmonkey is niet verantwoordelijk voor de invloed van het weer op de uitvoering van het programma.
Flexmonkey paaldanskamp aerialkamp poledancecamp aerialcamp Netherlands Amsterdam summer event