VIP Monkey

Sport in stijl, sport in Flexmonkey! En dat wordt nu wel heel aantrekkelijk gemaakt. Je kunt namelijk korting verdienen door jouw vriendinnen te vertellen over Flexmonkey. Als er dankzij jou iemand via de webshop een bestelling plaatst, kan dat leuke korting opleveren.

De voorwaarden van VIP Monkey: 

1) Heb je in totaal 200 of meer uitgegeven in onze monkey-webshop of studio-shop? Dan kom je in aanmerking voor het Flexmonkey VIP Membership. Alle reeds gemaakte bestellingen worden bij elkaar opgeteld. Op aanvraag ontvang je een persoonlijke kortingscode waarmee je vanaf dat moment 5% korting krijgt op Flexmonkey wear. Dit zijn de eigen ontwerpen van Flexmonkey.

2) Deze code is persoonsgebonden en is enkel geldig voor eigen gebruik. Bij verdenking van oneigenlijk gebruik van de code kan Flexmonkey de bestelling annuleren en de code inactiveren.

3) Als VIP monkey kom je in aanmerking voor referral korting. Wanneer een nieuwe klant een bestelling plaatst en jouw naam in het veld voor opmerkingen tijdens het check out proces noemt, ontvang je een kortingscode voor 10% op één Flexmonkey kledingstuk. Deze korting kan worden toegepast op de kleding van Flexmonkey wear. Dit zijn de eigen ontwerpen van Flexmonkey.

4) De code blijft een jaar geldig en kan niet worden opgeteld bij andere codes. Op het moment dat er een tweede referral verkoop wordt gedaan, voordat gebruik is gemaakt van de eerdere referral code, vervangt deze nieuwe referral de oude code. De codes kunnen niet worden opgespaard.

5) In plaats van de 10% korting op Flexmonkey wear, kan gekozen worden voor een korting van 5% op BadKitty en Dragonfly. Deze korting geld op één kledingstuk van BadKitty of Dragonfly. Ook deze kan niet worden opgespaard. De nieuwe code vervangt de oude referral code.

6) Slechts één code kan toegepast worden op een bestelling. Een code is geldig voor één item.

7) Enkel nieuwe klanten gelden als referral.

8) Elke klant kan eenmaal een referral opgeven.

9) De nieuwe klant kan tijdens het check out proces een opmerking achterlaten via wie de aankoop wordt gedaan. 

10) VIP membership is niet te combineren met andere kortingen of acties.

11) VIP membership is niet te combineren met de acties voor bevriende dansscholen.

12) Flexmonkey behoud zich het recht deze voorwaarden te wijzigen.

13) Flexmonkey behoud zich het recht het membership te eindigen en bij onrechtmatig gebruik de bijkomende kosten op de misbruiker te verhalen.

Deze tribe is enkel voor consumentenmonkey. Ben je studio-eigenaar of heb je een sportschool? Kijk dan bij bevriende dansscholen voor extra voordeel.