Workshop Aerial hoop - Aerial flow

Aerial hoop workshops Breda eo brabant Nederland. Fotocredit LeonHofenk Leuk idee voor een vriendinnenweekend of vrijgezellenfeest: aerial workshop. elke locatie mogelijk. fotocredit leonhofenk

Voel je een circusartiest! Aerial hoop is acrobatisch en gracieus. Buiten dat het leuk is om te doen, bouw je spierkracht op, leer je balans te houden en vergroot je de flexibiliteit in schouders, rug en benen.

De workshop begint met een goede warming up. De concentratie ligt op het gebied tussen de schouders. Je leert de kans op blessure te verkleinen doordat je leert kracht uit je schouders te halen. Zo leer je wat 'actieve' schouders zijn en leer je de beweging dieper uit je schouders te halen. 

Tijdens de workshop Aerial FLOW leer je sierlijke bewegingen en krachtige poses in elkaar over te laten gaan. Het leuke van deze workshop is dat je niet alleen de technieken goed uitgelegd krijgt, maar ook ook leert hoe je deze aan elkaar vast kunt knopen. Je leert vloeiend in de hoop bewegen waardoor het er al gauw betoverd uit kan zien. Ideaal voor als je een aerial choreografie wilt maken of een dans voor een wedstrijd. Maar ook gewoon voor de lol natuurlijk.   

Het voordeel van deze workshop? We werken in kleine groepen zodat er goede begeleiding is en aandacht voor elk individu in de les. Maximaal 2 deelnemers per hoop. Een workshop duurt 1,5 uur en start vanaf 6 personen. Je profiteert het meeste van deze workshop wanneer je zelfstandig de hoop in en uit kunt komen en de 'skin-the-cat'-techniek beheerst (voor vragen email ons gerust). Kosten p.p. zijn 25,-e, exclusief reiskosten en reistijd. Wil je dat wij voor een studio zorgen? Dat kan. Graag gaan we met je in overleg. Voor vragen en informatie kan je mailen naar info@flexmonkey.nl. 

aerail hoop workshop kamp brabant breda tilburg den bosch nederland workshop aerial hoop te boeken in heel Nederland. fotocredit LeonHofenk

Foto's door LeonHofenk.