Workshop Aerial hoop - Beginners

 Workshops Aerial Hoop in Brabant, Utrecht en Noord-Holland. Of een eigen locatie.

Voel je een circusartiest! Aerial hoop is acrobatisch en gracieus. Buiten dat het leuk is om te doen, bouw je spierkracht op, leer je balans te houden en vergroot je de flexibiliteit in schouders, rug en benen.

De workshop begint met een goede warming up. De concentratie ligt op het gebied tussen de schouders. Je leert de kans op blessure te verkleinen doordat je leert kracht uit je schouders te halen. Zo leer je wat 'actieve' schouders zijn en leer je de beweging dieper uit je schouders te halen. 

Tijdens de workshop voor beginners leer je sierlijke bewegingen en krachtige poses. Voel je vrij en leer verschillende manieren in om de hoop te komen. Daarnaast leer je technieken waarbij je onder de hoop hangt en in de hoop zit. Afhankelijk van het niveau, kunnen enkele moves boven in de hoop worden geleerd. 

Er is tijdens de workshop specifieke aandacht voor het individu en elke leerling krijgt de technieken op zijn of haar niveau uitgelegd. Ben je meer gevorderd en wil je graag aerial flow leren? Kijk dan bij onze workshops Aerial hoop FLOW.

Een workshop duurt 1,5 uur en start vanaf 6 personen met een maximum van 9 personen. Kosten p.p. zijn 25,-e, exclusief reiskosten en reistijd. Wil je dat wij voor een studio zorgen? Dat kan. Graag gaan we met je in overleg. Voor vragen en informatie kan je mailen naar info@flexmonkey.nl.

Workshops Aerial Hoop in Brabant, Utrecht en Noord-Holland. Of een eigen locatie.

Foto's door LeonHofenk.