Het Flexmonkey summer event (3e editie); dit jaar twee weekenden vol buitensport!

Het Flexmonkey summer event (3e editie); dit jaar twee weekenden vol buitensport!

De plannen voor de derde editie van het Flexmonkey summer event zijn rond! Een paaldanskamp, aerial hoop weekend, yogakamp: noem het zoals je wilt. Het zit er állemaal in! En dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij, dat blijkt! Het eerste weekend zat direct vol. Nog voordat we het event goed en wel hadden gepromoot, stroomde de aanmeldingen al binnen. Dankjewel hiervoor!

  
  
We houden ervan lekker sportief bezig te zijn en willen zoveel mogelijk mensen blij maken met sport. Om die kans te bieden hebben we daarom speciaal dit jaar een tweede event voor jullie monkeys gecreëerd. Weekend 1 is van 4 op 5 augustus 2018 en is vol. Weekend 2 is van 10 op 11 augustus 2018 en daar zijn nog enkele plekjes over! Inschrijven kan via info@flexmonkey.nl.
Ben jij erbij?

Een weekend vol:
* poledance
* acro yoga
* aerial hoop
* handbalancing
* bridges & flexyness

 
 

Naast de super leuke workshops, is er natuurlijk ook gezond en verantwoord eten. Voldoende fruit en verse groenten, quinoa salades en natuurlijk lekkere broodjes. De eerste dag sluiten we af met een heerlijke bbq en een goede nachtrust. Net als vorig jaar wordt er gekampeerd op het terrein. Je kunt helemaal tot rust komen op het Brabantse platteland. Als je 's ochtends wakker wordt, zie je de paarden in wei terwijl je je tanden zet een voedzaam ontbijt. Daarna gaan we weer van strat met de workouts! Wat is er nu fijner dan werken aan je kracht en lenigheid terwijl je de vogels om je heen hoort fluiten? Dus, pak je tent in en kom ook naar dit fantastische sportevent!

 
 

Natuurlijk hebben we deze editie weer een leuk extraatje! Tijdens de workshops plannen we per tweetal privé-tijd voor de lens van de flexmonkey fotografe Blankita Delis.

Met wie? Met onze flexmonkey ambassadrices Amanda van studio ADC te Meern en Cai, instructor bij o.a. studio ADC, WLC, S2D.

 
 

Opgeven kan door een mailtje te sturen naar info@flexmonkey.nl.
Kosten zijn 115,- e p.p. Dit is inclusief alle maaltijden en (non-alcoholische) drankjes. 
Ook is er een eiwitshaker aanwezig. Zijn er specifieke eetwensen? Geef dit dan tijdig aan ons door. 
Op dit event zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, deze vind je hier.
Flexmonkey summer event, paaldanskamp, aerialhoopkamp, yogakamp, workshops

Related Posts

Paalsport positief in het nieuws vanwege de IPSF World Pole Sport Championships 2018 in Tarragona Spanje. Flexmonkey polewear was erbij!
Het kan je niet ontgaan zijn dat er sinds de Wereldkampioenschappen Paalsport in Spanje vorige maand een behoorlijke ...
Read More
Bijzondere Sporten - Hoop Dance
Flexmonkey's queste van bijzondere sporten heeft zich deze zomer uitgebreid .... De tweede sport in deze serie is Hoo...
Read More
Nederlands Kampioenschappen Paalsport 2018
Op 2 en 3 juni vond het NK Paalsport in het Brabantse Waalwijk plaatst. Met de categorieën Pole Sports, Artistic Pole...
Read More

1 bericht

  • Paaldans meisje

    Dat ziet er leuk uit! Hoeveel plekjes zijn er nog? Ik zou graag willen komen met een vriendin.

Laat hier een berichtje achter

We waarderen dat je ons feedback geeft! Je bericht kan geplaatst worden na screening.